nákup v lednu

13.01.2015 20:24

 

NÁKUP U JK BRAND

Tahle firma je na trhu od roku 1990, což mne velmi překvapilo, protože já jsem měla příležitost se s ní setkat až nyní a i tak to byla velká náhoda :-)

Nicméně jsem tvor zvědavý, a tak mi to nedalo, abych nezkusila objednávku....začala jsem zvolna postrojem a vodítkem pro naší kníračku Valynku.

Zboží nejen, že dorazilo velmi brzy a v pořádku, ale společně s objednanými věcmi, přišlo také plno dárečků, ochutnávek a letáčků :-)

A protože tuto firmu už nějaký ten měsíc převážně na FB sleduji, nemohla jsem si nevšimnout jejich obrovské podpory ÚTULKŮM a jiným charitativním organizacím a akcím. Vánoční doslova tuny krmení se rozletěly do všech koutů republiky, aby se zaplnila bříška opuštěných pejsků. I pro tento rok tato firma myslí na opuštěná zvířátka a připravila pro útulky, ale i jednotlivce zajímavé akce,kdy z objednávek "těží" především pejsani s nelehkými osudy. Ale sponzoruje i plno jiných zajímavých akcí :-)

Takže za nás určitě:

 Co mne maličko mrzí, je fakt, že jsem se hned při tom prvním objednání nestala registrovaným zákazníkem, protože to zcela určitě nebyla poslední naše objednávka. Nevadí, co není, může být....napravíme!!!

Odkaz na tento velmi příjemný internetový obchod samozřejmě máme v našich odkazech, a to jak v sekci "obchody" , tak i v odkaze na pomoc zvířatům :o)

A kdo je zvědavý a nechce se mu hledat, může mrknout rovnou :-)

https://www.jkbrand.cz/cs/o-nas/o-nas/